Moji podporovatelé

Petra Šilara znám dlouho jako křesťanského politika. To pro mě znamená, že práce ve veřejné funkci je pro něho hlavně službou pro ostatní spoluobčany.


Zbigniew Jan Czendlik, kněz 

Dnes jsem si uvědomil, že letos tomu bude už deset let, co jsme se poprvé spolu setkali v té naší veřejné službě. Těžko říci, zda za naše přátelství mohou naše velmi podobné, urostlé, venkovko - sedlácké postavy, spíše pravou příčinu vidím v našem velmi podobném pohledu na život a fungování společnosti. Proto Ti přeji hodně síly a úspěchu do letošních senátorských voleb. Pevně věřím, že uspěješ a budeš dál hájit venkov a zdravý selský rozum v té naší horní komoře Parlamentu České republiky.

Petr Tupec, 

starosta Horního Jelení


Vždy jsem si přál za pana ministra zemědělství pana Ing. Petra Šilara. Bohužel jeho straničtí kolegové a lobby jiných stran rozhodly jinak. Podpořme prosím pana senátora v dalším období. Jeho setrvání nám dá záruku, že na venkově bude líp.

Pavel Chalupa, soukromý zemědělec a myslivec

S Petrem Šilarem jsem měl příležitost spolupracovat mnoho let v Radě Pardubického kraje a pozorně sleduji i jeho současné působení v Senátu. Vždy jsem oceňoval jeho pracovitost, vytrvalost a odvahu, s níž se zasazuje o veřejné záležitosti. V době bujícího populismu, kdy má větší cenu "mediální obraz" než věcná podstata problému, jsou tyto vlastnosti u politiků spíše výjimkou. Proto podporuji Petra Šilara a přeji mu úspěch v senátních i krajských volbách.

PhDr. Miloslav Macela

podnikatel


S Petrem Šilarem spolupracuji již téměř deset let, a to především v neziskovém sektoru. Vážím si na něm toho, že v politice - na rozdíl od mnoha jiných - "nezblbnul", vždy dodrží své slovo a nikdy neváhá podpořit dobrou věc - ať už se jedná o neziskový projekt, kulturní akci nebo místní hasiče. Petr Šilar si na nic nehraje a jedná na rovinu, což je pro mne zejména v dnešní době obrovské krédo!

Mgr. Bc. Anna Frantalová,

spolek Boii


Petr Šilar se komplexně zajímá o ekologii s pozitivním dopadem na každého občana žijícího v našem regionu. Jedná se o zkušeného odborníka v oblasti zemědělství i vodního hospodářství. Vždy je připraven vyslechnout naše potřeby a tam, kde může pomoci, snaží se o podporu dlouhodobých projektů ve vodním hospodářství.

Ing. Bohuslav Vaňous, ředitel společnosti Vodovody a kanalizace Jablonné nad Orlicí


Pařím k těm, co k volbám pravidelně chodí a podporuji ty, kteří planými sliby neslibují jen před volbami, ale jsou vidět celé volební období a jsou ochotni nejen naslouchat, ale i pomoci. K takovým lidem patří senátor ing. Petr Šilar.

Eva Faltusová, 

hasička


Petr Šilar je prostě slušný člověk, za kterým je vidět kus práce. Znám ho jako příjemného a velmi vzdělaného člověka. Moje zkušenost je, že to co říká, to se taky snaží žít. Pokud něco slíbí, je na něj spolehnutí. Kdybych měl pro něj vybrat jedno slovo tak by to bylo "člověčenství".

Zdeněk Štěpánek, Koučink akademie Libchavy

Petr Šilar plní sliby. Má svou hlavu, schopnost a životní zkušenosti zděděné z tradic života Orlicka. A opakovaně to uplatnil ve prospěch našeho kraje. Měl jsem možnost z blízka jeho práci od roku 1990 sledovat. Přeji nám všem, aby nadále pro nás pracoval.

Václav Koukal, emeritní starosta města Svitavy a senátor


Podporuji a vždy budu podporovat lidi, kteří mají něco za sebou a pro region už něco udělali a je za nimi vidět práce. Na Orlickoústecku to je Petr Šilar!

Martin Netolický

hejtman Pardubického kraje 

Petra Šilara znám snad od nepaměti a vždycky jsem si vážil, že to byl zemitý člověk, který rozumí problémům svého regionu. Nikdy nesliboval nesplnitelné a vždycky mluvil na rovinu. Určitě Vám ho mohu doporučit pro druhé kolo voleb do Senátu. Je to člověk, který nám rozumí.

Radek Kašpar

starosta Litomyšle 

Petra Šilara dobře znám a jeho dlouholeté veřejné služby si vážím. Obětoval rozvoji Letohradu 11 let života, regionu ještě více. 


Petr Fiala

starosta města Letohrad 

S Petrem Šilarem spolupracuji již téměř dvacet let, a to především oblasti chovu včel. Vždy pomohl tam, kde bylo třeba. Pokaždé dodržel své slovo a nikdy neváhal podpořit dobrou věc. Není mnoho takových lidí, kteří myslí i na ty druhé a přitom stojí pevně na zemi.


Evžen Báchor

emeritní předseda pardubických včelařů 


Do senátu?
Chlapa, co stojí pevně na zemi! 


Petr Pithart

Každému z nás s věkem zrak slábne, ale Petr vidí daleko... A právě v Senátu je jeho schopnost vidět dál než ostatní nezbytná!
Navíc: Petr Šilar má vize, které dokáže naplnit. To dokázal jako starosta a dokazuje to i jako senátor. 


Mgr. Vratislav Šembera

ředitel LSG Letohrad 

Senátora Ing. Petra Šilara znám mnoho let. Společně jsme stáli u zrodu významného Mezinárodního hudebního festivalu v Letohradě. Je to člověk, na kterého se mohu vždy spolehnout, člověk schopný empatie, ochotný kdykoliv pomoci. Takovýchto lidí je dnes třeba, v politice především. 

František Vaníček

děkan Univerzity Hradec Králové 

Když se rozhoduji komu dát ve volbách hlas, vždy se podívám zpět a vyhodnocuji, kdo nám co slíbil, co splnil, a jak se k problémům naší obce a regionu postavil. U Petra mám vždy jistotu, že si věci vyslechne, ale hlavně, že nám je pomáhá fakticky řešit. Není to typ politiků, kteří vylezou z ulity těsně před volbami a po volbách po nich není vidu, ani slechu. Jeho bohaté zkušenosti z komunální a vrcholné politiky, ale hlavně jeho dlouholetá a přímá spolupráce s voličskou základnou, z něho dělají ideálního kandidáta na tak významnou funkci, jako je post senátora. Osobně jsem přesvědčen, že je člověkem na svém místě, a proto má moji plnou podporu.

Petr Helekal 

starosta městyse Dolní Čermná

Čeho si vážím na Petru Šilarovi? Podle mých téměř dvacetiletých zkušeností s politiky, on je jeden z mála, který je stále v kontaktu se svým okolím - ne jen před volbami, jako drtivá většina ostatních kandidátů do vysoké politiky. Umí naslouchat svým voličům a i když to není lehké, taky i svým nevoličům. To ho dělá panem Politikem a proto jej podporuji.

Miroslav Wágner, starosta obce Jablonné nad Orlicí

Petr Šilar - senátor
Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky